• Posts 4
  • Reputation 0
  • Member Since
  • Last Active
Email
  • Name Unregistered
All Posts Topics Started Likes
Specified module could not be found
Ugh that's embarrassing. Guess I'm working too late. It's working now at least, major thanks pship. Really looking forward to using this stuff man.
0 0
Specified module could not be found

Still no luck. Different error at least.

// Error: line 1: Unable to dynamically load : c:/Program Files/Autodesk/Maya2016/bin/plug-ins/SOuP.mll
The specified module could not be found.
//
// Error: line 1: The specified module could not be found.
(SOuP) //



0 0
Specified module could not be found
I got this.

// Error: line 1: Plug-in, "c:/path/to/SOuP.mll", was not found on MAYA_PLUG_IN_PATH. // 
0 0
Specified module could not be found
Hey guys,

I know I know, a nooby installation issue. I've searched the forums and it seems like I'm doing everything right yet it's still not working for me. Which sucks because I'm mega excited to start utilizing tension maps in my work. 

Anywho, so I've loaded the icons into user/maya/2016/prefs/ icons. I've loaded the .mel shelf into user/maya/2016/prefs/shelves. When I start up Maya I do indeed have the shelf auto-load with the three buttons (nodes, tools & connect). But for some reason when I browse to the .mll file with the plug-in manager it gives me this:

// Error: file: C:/Program Files/Autodesk/Maya2016/scripts/others/pluginWin.mel line 781: The specified module could not be found.
(SOuP) //

Is there something else I'm missing? The wiki seems pretty straightforward, it's only 3 steps after all. I'm really not code savvy so fire away if I'm just being dumb.
0 0
count post selected

Add a Website Forum to your website.