limeforce Show full post »
roshanfx1
Open VDB is not working for maya Arnold version 1.4.0 .,its was working proerply for ver 1.3
Render is coming out black.reply
Quote 0 0
rachid
Yeah, wating for besha or somone else to compile a new version for Maya 2017 and arnold 1.4
Quote 0 0
pshipkov
Sorry about the delay,
so much work these days it is not even funny.
Will try take a look at this over the next day or two.
Quote 0 0
rachid
Nice
Quote 0 0
ruchit
any update for 1.4 (Maya 2017-winx64). ???
Quote 0 0
ricardoviana76
i downloaded the new build where it has a 2017 folder in it.
after install its hard to connect the nodes together. had to use old connection editor and it doesn't write ant vdb or visualize in viewport.
Maya 2017 win 10 here.

Another question: 
any chance of getting a mac build ?
Quote 0 0
lricho
Make sure you're running 2017 update 2. i had (i assume) similar issues, but there was a bug with the node editor in the initial release of 2017 that didn't show the "other" option when dragging to an input. I've had no issues once updating to update 2.

For the visualizing, thats been mentioned elsewhere in one of the threads here but its a bit difficult to find. Make sure you're running viewport 2 in OpenGL - Legacy, not Core, which it is set to by default. Change that in Preferences->Display
Quote 1 0
ricardoviana76
Indeed !! thank you. update2 works like a charm!
Quote 0 0
marcury
hi , dont know if its my fault but seeings that 2017 version maybe had issues about render black even no alpha , its all day i try render a thing and nothing works , the rest works good visualization and everything but render in arnold 1.4.1 nothing... dont know if stop trying because some bug or i need something else 
Quote 0 0

Add a Website Forum to your website.